全校朝礼 称賛式(8:20~8:40)

26日(火)の朝、全校朝礼で称賛式を行いました。運動部も文化部もそれぞれ活躍しており、英語の弁論大会やスピーチコンテストでも賞を取るなど、北高生が多方面で活躍しています。

また、校長が次のような称賛のスピーチを送りました。

Congratulations all of you. Matsuyama Kita High School is known for wonderful students who can do both studying and club activities. I’m very proud of you. And at the same time, I hope you will continue your effort and try to achieve more, so that you can go beyond the limitation. As people say, “Limitation exists only in our minds.”  So let’s break the limitation in our minds and see the whole new world. Thank you.